A megrendelt termékeket igyekszünk a lehető leggyorsabban és leggazdaságosabb módon eljuttatni a vásárlóinkhoz. A csomag feladása az átutalás megérkezése napján vagy pedig az azt követő munkanapon történik.

 

Az alábbi szállítási módok érhetőek el:

🚛  Házhoz szállítás MPL futárszolgálattal

👧  Személyes átvétel Debrecenben

🦊  FoxPost csomagautomata

📦  MPL csomagautomata

🏤  Postapont

szallitasi_mod

Házhoz szállítás MPL futárszolgálattal:

Legkényelmesebb megoldás a házhoz szállítás, amelynek költsége 2kg-os súlyhatárig Magyarországon belül 1600 Ft. A csomag a feladást követő munkanapon kerül kiszállításra, amelyről az MPL futárszolgálat e-mailben értesítőt küld a címzettnek.

Amennyiben több hordozókendőt tervezel vásárolni (pl. csoportos rendelések esetén), kérlek kérj egyedi szállítási módnál árajánlatot a szállítási költségre!

Személyes átvétel Debrecenben 

Előre egyeztetett időpontban és helyszínen lehetőség van Debrecenen belvárosában személyes átvételre, amelynek természetesen nem csak az az előnye, hogy megismerheted elbűvölően szerény személyemet, hanem az is, hogy nincs egyéb költsége.

FoxPost csomagautomata:

A csomagot kérheted az általad megjelölt FoxPost csomagautomatába. Ebben az esetben a rendeléskor kérem megjegyzés rovatba vagy e-mailben megjelölni számomra, hogy melyik terminált választottad. A hozzád legközelebbi automatát itt tudod megkeresni.

Szállítás költsége 880 Ft.

A csomag feladása után 2 munkanapon belül kerül a kiválasztott célterminálba a csomag. Ez a kiszállítási idő az Ünnepek közeledtével megnőhet akár egy hétre is! A csomag feladásáról, majd a csomag terminálba helyezéséről a FoxPost értesítőt küld e-mailben és sms-ben. Miután a csomag a terminálba került, 2 napig tárolják ott. Amennyiben ez idő alatt nem sikerül átvenni a csomagot, a csomagot központi raktárban tárolják tovább. A csomag újra terminálba helyezésének díja a vevőt terheli.

 

MPL csomagautomata:

A csomagot kérheted az általad megjelölt MPL csomagautomatába. Ebben az esetben a rendeléskor kérem megjegyzés rovatba vagy e-mailben megjelölni számomra, hogy melyik terminált választottad. A hozzád legközelebbi automatát itt tudod megkeresni.

Szállítás költsége 945 Ft.

A csomag feladása után 2 munkanapon belül kerül a kiválasztott célterminálba a csomag. Ez a kiszállítási idő az Ünnepek közeledtével megnőhet akár egy hétre is! A csomag feladásáról, majd a csomag terminálba helyezéséről a futárszolgálat értesítőt küld e-mailben és sms-ben.

PostaPontra történő kiszállítás:

A csomagot kérheted az általad megjelölt PostaPont átvevőhelyre, vagy ahogyan sokan ismerik, postán maradó csomagként. Ebben az esetben a rendeléskor kérem megjegyzés rovatba vagy e-mailben megjelölni számomra, hogy melyik átvevő pontot választottad.

Szállítás költsége 1405 Ft.

 

foxpost_erintesbanner_640x360_b